Špenátový nákyp

13. listopadu 2017 v 12:02 | Ibo Erni
špenatovynakyp

Ingredience:
250 g. špenátu
4 vejce
5 lžic krupičky
80 ml. mléka
30 g. másla
sůl, pepř
1 stroužek česneku
200 g. mozzarely.

Krupičku zalít mlékem a rozehřátým máslem,
zamíchat a nechat 20 minut stát.
Do směsi vmícháme žloutky, sůl, pepř, utřený česnek,
špenát a sníh z bílků.
Těstem naplnit koláčovou formu vyloženou pečícím
papírem, vložíme do předehřáté trouby
a zvolna pečeme cca 20 až 30 minut.
Pak pokrýt plátky mozzarely a ještě 5 minut zapékat

DOBROU CHUŤ
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama